Löss - behandling av huvudlöss med produkter från apoteket.

Behandling av löss

Jaha, antingen du eller dina barn har löss. Få inte panik! Tack och lov har du genom att besöka den här sajten tagit första steget mot att bli av dem med snabbt och effektivt.

Om du redan har någon av våra Linicin-produkter kan du påbörja lusbehandling av ditt eget eller ditt barns hår direkt. Om du inte har någon Linicin-produkt ännu får du här en snabb guide som hjälper dig att avgöra vilken som passar dig bäst.

Linicin 15 min Solution

Linicin 15 min Solution kan användas av hela familjen. Tack vare den milda men ändå effektiva sammansättningen kan till och med små barn, från sex månaders ålder, lusbehandlas. Produkten är dessutom helt säker att använda under graviditet och amning. Fördela lösningen i torr hårbotten och torrt hår, vänta i 15 minuter, schamponera därefter och skölj ur. Lusbehandlingen bör upprepas efter 9−10 dagar.

Linicin 10 min Shampoo

Linicin 10 min Shampoo är till för dem som har bråttom. Det är en säker och effektiv behandling som kväver lössen och förhindrar utvecklingen av gnetter. Shampot är milt och kliniskt godkänt för barn över två år. Det är bara att noggrant schamponera håret och skölja ur efter tio minuter. Lusbehandlingen bör upprepas efter 9−10 dagar.

Linicin Prevent Spray

Om du inte har löss, men om ditt barn eller någon nära dig eller familjen har det, föreslår vi att du använder Linicin Prevent Spray som sprider en doft som lössen inte tycker om.

Köp Linicin mot löss

Beställ Linicin-produkter online

  • Snabb och enkel beställning online
  • Kan vara bra att ha redo i hemmet under lustider
  • Välj ditt nätapotek nedan

Du är på väg att lämna Linicin.se

Denna länk tar dig till en webbplats där Viatris integritetspolicy inte gäller. Du är själv ansvarig för dina interaktioner med denna webbplats.