Lusschampo - Linicin Shampoo.
Linicin Shampoo  

Linicin 10 min Shampoo -
ett lusschampo för hela familjen

Om du eller dina barn har haft löss i håret vet du vilken lång och mödosam process det kan vara att behandla dem, ofta med illaluktande produkter som måste sitta kvar i håret över natten.

Linicin Shampoo kan användas från 2 års ålder. Det är en medicinteknisk produkt som kväver löss på några minuter i stället för att förgifta dem under loppet av flera timmar. Det innebär att du kan behandla dina barns hår när du badar dem och de kommer knappast att märka att något är annorlunda.

Allt du behöver göra är att tvätta deras hår noggrant med schampot och låta det sitta i under 10 minuter. Därefter är det bara att skölja med ljummet vatten och kamma igenom håret noggrant med en luskam. För att lyckas med behandlingen är det viktigt att håret är handukstorrt, annars finns risken att schampot blir för utspätt. Det är även även viktigt att använda tillräcklig mängd schampo.

Upprepa därefter lusbehandlingen efter 9−10 dagar, ifall några gnetter har överlevt och kläckts – Linicin Shampoo förhindrar utvecklingen av gnetter, men det är alltid bättre att ta det säkra före det osäkra!

Ingredienser, Linicin Shampoo

Vatten, kokamidopropylbetain, glycerillaurat, polyglyceryl-3-kaprat, dimetylglutarat, dimetyladipat, laurylglukosid och grapefruktextrakt.

Mer information om Linicin Shampoo:

Köp Linicin Shampoo online

Linicin Shampoo går att köpa på ditt apotek eller i matbutiken, men det går att också att beställa hem produkten online från ett nätapotek.

  • Snabb och enkel beställning online.
  • Kan vara bra att ha redo i hemmet under lustider.
  • Välj ditt nätapotek nedan.

Du är på väg att lämna Linicin.se

Denna länk tar dig till en webbplats där Viatris integritetspolicy inte gäller. Du är själv ansvarig för dina interaktioner med denna webbplats.