NYHET! LINICIN PURE POWER

  • 2 in 1, förebygger och behandlar löss
  • Oljefri lösning, lätt att tvätta ur
  • Verkar på endast 15 minuter
Läs mer

Linicin är en medicinteknisk produkt. Läs bruksanvisningen noga före användning.

Linicin Solution

Linicin Solution

Linicin 15 min Solution kan användas av hela familjen. Tack vare den milda men ändå effektiva sammansättningen kan till och med små barn, från sex månaders ålder, lusbehandlas. Produkten är dessutom helt säker att använda under graviditet och amning.

Mer om Linicin Solution
Linicin Prevent

Linicin Prevent

Varför vänta och behöva behandla huvudlöss när det finns ett enkelt och naturligt sätt att förebygga huvudlöss? Med Linicin Prevent Spray kan man ligga steget före, speciellt i lustider, och förhindra att lössen sprider sig till sitt eget eller sina anhörigas hår.

Mer om Linicin Prevent
Linicin Shampoo

Linicin Shampoo

Linicin 10 min Shampoo är till för dem som har bråttom. Det är en säker och effektiv behandling som kväver lössen och förhindrar utvecklingen av gnetter. Shampot är milt och kliniskt godkänt för barn över två år.

Mer om Linicin Shampoo

Köp Linicin

Oavsett om du vill behandla eller förebygga löss finns det en Linicin-produkt som kan hjälpa dig. Linicin går att köpa på ditt apotek eller i en matvarubutik, men det går också att beställa hem produkterna online genom ett nätapotek. Klicka på en länk nedan för att komma till ett nätapotek.

Du är på väg att lämna Linicin.se

Denna länk tar dig till en webbplats där Viatris integritetspolicy inte gäller. Du är själv ansvarig för dina interaktioner med denna webbplats.